2014. december 22., hétfő

Útravaló Program - 2014. átadás




Kivételesen csak hallomásból tudok beszámolni a 2014-es Útravaló Program "csúcseseményéről", a könyvek átadásáról, mert az ünnepségre személyesen (az összes gyermekem betegsége miatt) nem tudtam elmenni. Hasonlóképpen, az egyesület más, hadra fogható tagjai sem. Így csak az előkészületekről és a csomagolás izgalmáról tudok fotókat mutatni, a karácsonyi ünnepségen sajnos nem készültek fotók, vagy ha igen, nem jutottak el hozzánk. 

Idén is számíthattunk eddigi stabil partnereinkre, a Csimota Kiadóra, a Manó Könyvek Kiadóra, és a Két Egér Könyvkiadóra. Köszönjük szépen a könyveket, és az elkötelezett szerepvállalást a gyermekek olvasóvá nevelésére, könyveket szerető és saját könyvekkel, kis könyvtárral bíró emberekké nevelésére tett erőfeszítéseinknek. 

A postán érkező könyvek halomban: 

 



Itt pedig korosztályonként fotózva. 

A felső tagozatot kezdő gyerekek könyvcsomagjában ezek a kiadványok voltak: 




Ez a kisiskolások csomagja volt: 



Ez pedig az ovisoké:


A legkisebbeket, az idén születetteket (igazi babyboom volt idén Ipolydamásdon) egy bőröndnyi könyvvel, Tóth Krisztina Londoni mackóival köszönthettük:



Mivel a sok betegeskedés miatt az év végére tervezett kézműves foglalkozásunk is elmaradt, a foglalkozásra szánt kézzel készített, festhető karácsonyi díszeket a gyerekek csomagjaira akasztottam, így a könyvcsomagok karácsonyi díszbe öltözhettek. Az ízléses, mesterien kidolgozott díszek Hogya Ferenc vállalkozó ajándékai, köszönjük szépen!!




Az átadó napján kaptunk még egy csomag foglalkoztató füzetet és könyvjelzőket, információs kiadványokat is a Kolibri Kiadótól, így ezek is bekerültek a csomagokba. Köszönjük!



Köszönöm továbbá Halmai Gellértnek, hogy segített a csomagokat eljuttatni az ünnepség helyszínére, Horváthné Manga Bernadettnek, hogy odafigyelt, hogy a csomagok jó helyen várakozzanak a gyerekekre, és Rományik Ferencnek, a település polgármesterének, aki az egyesület üzenetét felolvasva átadta a gyerekeknek a csomagokat. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése