2015. május 18., hétfő

Idén is mindenki jól érezte magát a III. Ipolydamásdi Gyermeknapon

Ipolydamásd község önkormányzata, a Tetoválók Érdekvédelmi Szövetsége, az Age of Hope Alapítvány, Rubos Szilvia és Szabó Áron magánszemélyek támogatásával, továbbá az előzők és a Budapest Bike Maffia, a Kornu Sport Egyesület, a Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Börzsöny Nehézgyalogság, az Alterego Egyesület, az Age of Hope Alapítvány önkéntesei, Lajcsi bácsi lángosozója, a Krapeknők Motorosok, Péter Dávid önkéntes csapata és a számos ipolydamásdi helyi segítő közreműködésével az Age of Hope alapítvánnyal közösen szerveztük gyermeknapi rendezvényünket. Kiváló időben, sok órás, de önzetlenül és szeretettel végzett előkészületek után óraműpontosan indított és bonyolított kalandtúrán vett részt 130 jelentkező, és utazták körbe a "világot". 
Egész nap ingyenes ugrálóvár várta a kicsiket és nagyokat, Lajcsi bácsi sütötte a lángost, tetoválóművészeink pedig lankadatlanul festették a pókokat, virágokat, cicákat a kis kezekre, arcokra. Volt egy kis motorozás is, a tűzoltók ámulatba ejtettek és lenyűgöztek, a nehézgyalogosok pedig elvarázsoltak minket. Az ebédet a helyi segítők készítették elő, a Budapest Bike Maffia pedig nagyon ízletesre főzte. Levezetésként az Alterego Egyesület jelmezes interaktív játéka zárta a napot.
MINDENKINEK ŐSZINTÉN ÉS HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK!!!
A rendezvényen nagyon sok jó kép készült, nehéz dolgom volt válogatni közülük de a többi képet megtaláljátok itt: https://onedrive.live.com/?cid=8afafbfa44932f40&id=8AFAFBFA44932F40%21883










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése