2013. november 22., péntek

Képek a " Mondókázzunk!" elnevezésű rajzpályázat díjátadójáról

Október elején hirdettünk rajzpályázatot  "Mondókázzunk!" címmel. A kiírás szerint a feladat az volt, hogy a pályázó gyerekek kedvenc mondókájukat öntsék képekbe. A korosztály sajátosságai miatt a témában kis eltérést, kilengést engedtünk, lehetett verset, mesét is rajzolni. A téma megválasztásánál arra törekedtünk, hogy az eddigi kiírásoknál egy kicsit összművészetibb jellegű feladatot adjunk, reméljük, sikerült.

Négy pályázó jelentkezett, a következő munkákkal: 


Szabó Dorka, ő 3 és fél éves, a képen Bóbita látható tánc közben 


2. Horváth Melissza, fekete ruhácskában balról a harmadik, hat éves kislány, ő az "Édesanyám, virágosat álmodtam" kezdetű verset rajzolta le (sajnos a rajza nála maradt, nincs róla közeli) 




3. Halmai Kata, öt éves, kedvenc meséjét, a három pillangót rajzolta le. A díjátadón el is mondta az egészet, elejétől a végéig, nagyon ügyesen




4. Szabó Torda, 5 és fél éves, egy dupla oldalas leporellót készített, eredetileg az "Erdő szélén házikó" c. mondóka alapján, végül a képekre csak erdő széli házikók, pitypangok, erdők kerültek, nagyapó vadász és nyuszi nem.






Csoportkép, rajzokkal és alkotókkal:


Minden pályázó elismerő oklevelet és ajándékcsomagot kapott. A csomagban egy rajzsablon, egy ajtódísz és egy pudingpor volt. A viszonylag gazdag ajándékcsomagok megvásárlására a tavalyi szja 1%-okból jutott, ezúton is köszönjük szépen!




Az óvónénik is kaptak oklevelet, segítő munkájukat elismerendő, és egy jelképes ajándékcsomagot is.

Természetesen, ha díjátadó, nem maradhatott el a "fogadás" sem: valamennyi ovist megvendégeltünk egy kis sütivel és gyümölcslével.




Ezek már nem "hivatalos" képek: az ajándékba kapott sablonokból házi készítésű matricák születtek:





Köszönjük szépen minden gyereknek a részvételt, legközelebb is várjuk a szép, ötletgazdag pályamunkákat! Ügyesek voltatok!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése