2014. augusztus 14., csütörtök

Iskolakezdési akció 2014

ISKOLAKEZDÉSI „KÍVÁNSÁG” AKCIÓ

A TALEA EGYESÜLET SZERVEZÉSÉBEN


Kedves Szülők, Gyerekek!

Lehetőségeinkhez mérten segíteni szeretnénk az ipolydamásdi gyermekes családokat az iskola- és óvodakezdés nehezebb időszakában.
Kérjük ezért, hogy a helyi IKSZT-ben kitett „ISKOLAKEZDÉSI KÍVÁNSÁG DOBOZBA” 2004. augusztus 21-éig dobják be a listájukat azokról a felszerelésekről, iskolai eszközökről, ruhaneműkről, esetleg bútorokról, amelyek beszerzése jelentős nehézséget okozna családjuknak. Egyesületünk kapcsolati hálójának és támogatóinak segítségével megkíséreli a kért dolgok beszerzését, és a családokhoz történő eljuttatását.
Kérjük, hogy a listát a gyerekek közreműködésével, de felnőtt állítsa össze és írja meg. A kéréseket bizalmasan kezeljük. A kért tárgy pontos méreteit is kérjük szépen megadni (pl. 30-as méretű lányka benti cipő, legalább 160 cm. hosszú gyermekágy).
Kérjük továbbá, hogy elsősorban ipolydamásdi családok nyújtsák be kéréseiket,de mindemellett más településeken élő családok kéréseit is igyekszünk teljesíteni.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kért dolgok beszerzésére nem vállalunk kötelezettséget, továbbá pénzbeli támogatást semmilyen körülmények között nem nyújtunk


Talea Egyesület elnöksége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése