2012. december 10., hétfő

Meghívó könyvátadó ünnepségre - Útravaló Program 2012.

Idén 20 kisgyermek kap ilyen meghívót.
Köszönjük a minket támogató

Csimota Kiadónak
Cerkabella Kiadónak
Aula.info Kiadónak
Manó Könyveknek,

hogy értékes adományukkal támogatták egyesületünket, és a faluban élő gyerekeket!



Meghívó


                                                                      
és gondviselője részére


Kedves                                                !

Szeretettel várunk 2012. december 21-én, pénteken az ipolydamásdi falukarácsonyra, ahol szeretnénk megajándékozni                                                         alkalmából egy névre szóló könyvcsomaggal.


Tisztelt Szülő, Gondviselő!

A tavaly útjára indított, Útravaló elnevezésű programunk keretein belül, minden gyermeket, aki az adott évben született, kezdte az óvodát, iskolát, illetve a felső osztályt, könyvcsomaggal köszöntünk. Idén erre a falukarácsonyon kerül sor.

Célunk azt kifejezni, hogy gyermeke születése, majd fejlődése, tanulmányai folytatása mind-mind fontos szakaszok nemcsak az önök, de az egész közösség életében is. Szeretnénk a képeskönyvekbe, mesekönyvekbe, majd regényekbe zárt szellemi útravalóval bíztatni gyermekét a rá váró következő, izgalmas időszak olvasmányélményekkel teli eltöltésére.
Idén a karácsonyi ünnepség során köszöntjük a gyerekeket, és örülünk annak, hogy az ifjabb generáció halad, fejlődik, gyarapodik. Az esemény nyilvánosságával pedig a gyerekekben szeretnénk erősíteni azt az érzést, hogy puszta létük, és az, hogy egy újabb korszakot kezdenek meg életükben, fontos, jelentőségteljes, ünnepi alkalom a közösség valamennyi tagjai számára.
Kérjük, jöjjön el gyermekével a rendezvényre, és fogadja el nevében az ajándékkönyveket.

Ipolydamásd, 2012. december 11.

Tisztelettel:

A Talea Egyesület nevében
dr. Szabó-Tasi Katalin, elnök

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése